Oğuzhan Sarı, Çevre Mühendisliği*, Uniersity at Buffalo - İTÜ '10

Oğuzhan Sarı, Çevre Mühendisliği*, Uniersity at Buffalo - İTÜ

Sanıyorum hayatımda başıma gelmiş en önemli şeylerden biri SUNY programında eğitim görmüş olmamdır.. Bunu söylerken okuduğum bölümden bağımsız olarak söylediğimi de eklemek isterim.
Yaklaşık olarak 2- 3 sene kadar Amerika tecrübesi benim için iş hayatında büyük bir fark yarattı diyebilirim. Özellikle İngilizce konusunda bir çok insandan ne kadar ileride olduğunuzu farkediyorsunuz ve bunu ben tamamen SUNY programına borçluyum.

Sadece iş değil, ayrıca arkadaşlıklar konusunda da bana çok şey kattı SUNY programı, bir çok Amerikalı arkadaşım beni ziyarete geldiler. Ben onları görmeye gittim ve her ne kadar seneler geçmiş olsa da oralarda tanışıp zaman geçirdiğiniz insanları tekrar görmek çok keyifli.

Genel olarak, şansımın da yardımıyla doğru ve gerçekten kişiye değer katan bir programdan mezun olduğuma inanıyorum. Bunu hem iş hayatımda hem de özel hayatımda yaşamaktayım. Şu anda IBM Türkiye’de çalışmaktayım.Umuyorum, bu program Türkiye'de daha çok öğrenciye ulaşabilir ve ülkemiz açısından da çok daha faydalı insanlar yetiştirilmesine vesile olur.

* Bu program yeni öğrenci almamaktadır. Mevcut programlarımız için websitemizi ziyaret edebilirsiniz:www.suny.edu.tr