Naz Koral, Moda Tasarımı, Fashion Institute of Technology- İTÜ'17

Naz Koral, Moda Tasarımı, Fashion Institute of Technology- İTÜ

Simdi donup geriye baktigim zaman ITU-SUNY Moda tasarimi programini secmek hayatta verdigim en iyi kararlardan biriymis diyebilirim. Ilk basta adapte olamayip zorluk ceksem de universite yillarim dolu dolu gecti. Moda tasarimi bolumu icin Turkiye' de ITU bence essiz bir secim, uzerine New York'ta egitim alabilmekte harika bir sans. Istanbul'da okudugum donemde Beymen'de tasarim departmaninda staj yaptim ve bir cok yabanci dergide styling asistanligi yaptim. New York'ta okudugum donemde ise Vogue Avustralya'nin New York ofisinde cok onemli isimlerle calistim, Bella Hadid'le Eylul sayisinin kapak cekiminde calisma imkani buldum. Simdi ise birkac markayla gorusme icerisindeyim. Iyi ki dogru karar verip dogru okulda okumusum diyorum. ITU-SUNY programi sayesinde su an tam istedigim yerdeyim, yeni ogrencilere de kesinlikle tavsiye ederim.