Aslı Dinç, İngilizce Öğretmenliği, SUNY Cortland - Anadolu Üniversitesi '11

Aslı Dinç, İngilizce Öğretmenliği, SUNY Cortland - Anadolu Üniversitesi

SUNY üniversitelerinden herhangi birinde okumanız, kendinizi geliştirmenize ve kariyerinize iyi bir şekilde hazırlanabilmenize yardımcı olur. Günümüzün iş rekabeti ortamında, sadece bir üniversite mezunu olmak size çok fazla kapı açmaz. Fakat, bu bölümden mezun olur olmaz, yurtdışında eğitim almanın ve çift diplomaya sahip olmanın avantajı ile iş teklifi aldım. Aldığım kaliteli eğitim bana profesyonel iş hayatımda, başka hiç bir türlü elde edemeyeceğim avantajlar sağladı. Şu anda Okyanus Kolejleri’nde İngilizce öğretmenliği yapmaktayım. Bilgilerimi, bu program sayesinde öğrendiğim şeyleri öğrencilerime aktarmak inanılmaz bir duygu.

SUNY Cortland’da hayatımın deneyimini yaşadım ve şu anda oradaki hocalarımla ve arkadaşlarımla hala irtibat içerisindeyim. Bu program hayatımdaki dönüm noktasıydı ve yurtdışında okumayı düşünen herkese bu programı tavsiye ediyorum.