Erhan Payidar, Ekonomi, SUNY New Paltz-İTÜ '15

Erhan Payidar, Ekonomi, SUNY New Paltz-İTÜ

Hayatımdaki önemli dönüm noktalarından biri İstanbul Teknik Üniversitesi ve SUNY New Paltz ortaklığı ile yürütülen Ekonomi programını tercih etmek oldu.

Üniversitedeki yıllarımın bir  çok açıdan verimli geçmesini sağlayan bu program sayesinde hem mesleki hem de sosyal anlamda kendimi geliştirme fırsatı buldum. Bu kapsamda İTÜ’de bölüm temsilciliği, SUNY New Paltz’da ekonomi asistanlığı ve öğrenci danışmanlığı görevlerini yürütme fırsatı elde ettim. Üniversitenin başarıyı destekleyen yönü sayesinde de üstün başarı bursu elde ederek her iki üniversiteyi de dereceyle bitirebilme onuruna ulaştım.

Şimdi ise Denizbank Teftiş Kurulu'nda müfettiş yardımcısı olarak kariyerimi sürdürmekteyim.

Öğrencilik hayatımızda bir çok deneyim kazanabileceğimiz bu programda bizlere düşen sadece sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmek. Hem mesleki hem sosyal açıdan donanımlı olmak ve aynı zamanda öğrenciliğinizi keyifli bir şekilde geçirmek istiyorsanız, çift diploma programı sizin için de doğru seçim olacaktır.