Nedim Alp Yörük, İşletme, SUNY New Paltz-İTÜ’2023

SUNY New Paltz ve İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme çift diploma programını başarıyla tamamladığımı paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Öğrendiğim, keşfettiğim ve hem akademik hem de kişisel olarak geliştiğim bir yolculuk oldu.

Bana iki farklı ülke ve kültürde eğitim alma, işletme ve yönetime küresel bir bakış açısı kazandırma fırsatı verdikleri için her iki kuruma da minnettarım. Yol boyunca, deneyimimi zenginleştiren ve beni destekleyen harika profesörler, mentörler, sınıf arkadaşları ve arkadaşlarla tanıştım.

Ayrıca aileme ve arkadaşlarıma tükenmeyen sevgileri ve beni hep cesaretlendirdikleri için teşekkür etmek isterim. Onlar olmasaydı, bu dönüm noktasına ulaşamazdım.

Taze bir mezun olarak, edindiğim bilgi ve becerileri gerçek dünyaya uygulamayı dört gözle bekliyorum. İş ve girişimcilik alanında yeni zorlukları ve fırsatları takip etmeye hevesliyim. Ayrıca her iki üniversitenin mezunlar ağıyla bağlantıda kalmaya ve topluluklarına katkıda bulunmaya hazırım.