Uluslararası Programlar Direktörü James M. Pasquill ve Global İşbirlikleri Yöneticisi Christian Speedling Rektörleri Ziyaret Ettiler

Albany, New York’ta bulunan SUNY Global Ofisine yeni katılan Uluslararası Programlar Direktörü James M. Pasquill ve Global İşbirlikleri Yöneticisi Christian Speedling, SUNY Türkiye Ofisi Program Direktörümüz Büşra Cebeci ile 10-14 Nisan tarihleri arasında, Türkiye’deki partner üniversitelerimizi gezerek, ikili ilişkileri geliştirmek, karşılıklı öğrenci değişimlerinin sağlanmasını görüşmek ve de mevcut çift diploma programları hakkında daha fazla bilgi edinmek üzere İstanbul Teknik Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi’ndeki yetkili Rektör Yardımcıları ve çift diploma program koordinatörleri ile görüştüler.

Christian’nın Türkiye’ye ilk, James’in ise İstanbul harici diğer şehirlere ilk ziyaretiydi. Her iki yetkili de ziyaret ettikleri tüm şehirlerden ve üniversitelerden oldukça etkilendiler ve Türkiye’nin sunduğu tarihi ve kültürel alanları görmekten büyük keyif aldılar.