NEW YORK VALİSİ KATHY HOCHUL THE US NEWS & WORLD REPORTS ÜNİVERSİTE SIRALAMALARINDA SUNY OKULLARININ ÜST SIRALARDA LİSTELENMESİNİ TEBRİK ETTİ!

Vali Kathy Hochul bugün U.S. News & World Report 2024 Üniversite Sıralamalarında SUNY kampüslerinin listedeki yerlerini açıkladı. Albany, Binghamton, Buffalo ve Stony Brook'taki dört üniversitenin tamamı dikkat çekici bir biçimde yükseliş gösterdi; Stony Brook Üniversitesi en iyi üniversite sıralamalarında 77. sıradan 58. sıraya yükseldi.

Vali Hochul, "Kaliteli ve uygun ücretli yüksek öğrenim hayatları değiştirebilir ve bu dönüm noktası, ülkedeki en iyi kamu eğitimi kurumunu kurma konusundaki inanılmaz ilerlememizi gösteriyor." dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “SUNY yalnızca erişilebilir bir eğitim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerin diğer ilgi alanlarını takip edip dengeleyebilecekleri bir ortamda standartları aşan bir eğitim sunuyor. İster sporcu, ister oyuncu, müzisyen veya sanatçı olsun, herkese yer var. New York’lular ve misafir öğrenciler SUNY okullarımızda kendilerine parlak bir gelecek inşa edebilirler.”

U.S. News & World Report, bu yıl sosyal hareketlilik ve mezun olan üniversite öğrencilerine yönelik sonuçlara daha fazla vurgu yaptı. U.S. News, ABD'deki yaklaşık 1.500  dört yıllık lisans diploması veren kurumu, 19'a yakın ölçüm üzerinden değerlendirdi.

SUNY Şansölyesi John B. King, Jr. şu şekilde konuştu: “Herhangi bir sıralama sistemi bilinmesi gereken ve önemli olan her şeyi aktarmasa da, önemli değere sahip kaliteli eğitim ve sosyal hareketliliğin motoru olarak hizmet ederek SUNY kampüslerinin öğrencilerimiz için her gün yaptıklarının takdir edildiğini görmekten gurur duyuyoruz. Kampüslerimiz, mevcut ve gelecekteki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için programlarını sürekli olarak geliştirmekte, böylece öğrenciler kaliteli eğitimle mezun olmakta ve kariyerlerinde başarılı olmaya hazırlanmaktadır. Bu sıralamada ve bu yılın diğer en iyi üniversite listelerinde yer alan her SUNY üniversitesi ve yüksek okulunu tebrik ederiz.

SUNY Kampüslerinin sıralamaları aşağıdaki gibidir:

En İyi Ulusal Üniversiteler:

• Stony Brook University (58)
  • Binghamton University (73)
  • University at Buffalo (76)
  • SUNY ESF (115)
  • University at Albany (133)

En iyi Liberal Sanatlar Okulları

• Purchase College (139)

En Değerli Okullar

• SUNY ESF (78)
  • Binghamton University (85)