İngilizce Öğretmenliği / Orta Doğu Teknik Üniversitesi - SUNY New Paltz

Amerika'daki Üniversite
:
SUNY New Paltz

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ile New York Eyalet Üniversitesi’ne (SUNY) bağlı New Paltz’ın birlikte yürüttüğü bir çift diploma programıdır. Bu program 2004 yılından itibaren öğrenci almaktadır. Öğrenciler eğitimlerinin birinci, ikinci ve dördüncü yılını ODTÜ’de,ikinci yıl yaz dönemi ve üçüncü yılı ile birlikte onu takip eden yaz dönemini  SUNY New Paltz’da alırlar. Programın sonunda öğrenciler her iki üniversiteden de diploma almaya hak kazanırlar.

Program süresi 4 yıldır ve eğitim dili İngilizce’dir. İngilizce yeterliliği ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenciler ODTÜ’de eğitim aldığı yıllarda ücretleri TL cinsinden ODTÜ’ye ödeyeceklerdir. Amerika’da eğitim aldıkları dönemlerde ise Dolar olarak SUNY New Paltz’a ödeme yapacaklardır. Kayıtlı öğrenciler  belirtilen yıllarda Türkiye’deki eğitimlerini  ODTÜ Ankara Kampüs’ünde, Amerika’daki eğitimlerini ise SUNY New Paltz’da alacaklardır.

Bu program hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Tüm Programlar