Haberler ve Duyurular

Haberler ve Duyurular / GIHHR ortaklığında İstanbul'da HIV-AIDS Konferansı Düzenlendi

Albany Üniversitesi'nin Global Sağlık ve İnsan Hakları Enstitüsü ve Uluslararası AIDS Topluluğu'nun ortaklaşa düzenlediği İkinci Yüksek Derece Tutucu Toplumlarda HIV Danışmanlığı Toplantısı 30-31 Ocak, 2016 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitei'nde gerçekleşti. UAlbany'den  Uluslararası Eğitimden Sorumlu Dekan Yardımcısı Dr. Arash Alaei ve Global ve Disiplinlerarası Araştırma'dan sorumlu Yardımcı Dekan Dr. Kamiar Alaei konferansın düzenlenmesi ve sunumlarda büyük rol oynadılar.