Mezunlar / Gülin Çiloğlu, İşletme, SUNY New Paltz - ITU '09

Hayatimda verdigim en dogru karar İTÜ-SUNY ortak lisans programinın bir parcasi olmaktı! Aynı anda hem Türkiye’de hem de Amerika’da üniversite öğrencisi olmak inanilmaz bir ayrıcalık. Bu programın akademik anlamda bana sağladığı faydalar ve açtığı kapıların yanı sıra, dünyanın hemen hemen her yerinden çok sağlam dostluklar kurmama vesile olması beni çok sevindiriyor. Bu programın bir parçası olmakla Amerika’daki üniversitemde yüksek lisans yapabilme şansını elde ettim ve yüksek lisansim suresince de orada bir muzik grubunda solistlik yapmaya başladım. Halen bu müzik grubumla calismalarim devam ediyor ve her yil yaptıgım Amerika ziyaretlerinde birçok etkinlikte birlikte sahne alıyoruz. Okul sonrasi Türkiye’ye kesin donus yapip calismaya basladim. Halen OMD Medya Ajansi’nda Account Planning Executive olarak calışmaya devam ediyorum. Burada okumanın size kattığı farkı, mezun olduktan sonra cok daha iyi anlayacaksiniz.

The State University Of New York Türkiye Ofisi Büyükdere Cad. Kırgülü Sok. Metrocity D Blok Kat: 4 Levent İstanbul / TURKIYE 34330, T: +90 212 319 1838-39, suny@suny.edu.tr