Haberler ve Duyurular

Haberler ve Duyurular / Ali Bayramoğlu, Moda Tasarım, İTÜ & Fashion İnstitute of Technology Üniversitesi

Moda Tasarım öğrencimiz olan Ali, Rusya'da düzenlenen "International Competition of Young Fashion Designers Kremlin Stars - 2011" yarışmasında birinci olmuştur. Yarışma sonuçlarına elektronik ve yazılı basında geniş çaplı yer verilmiştir. Öğrencimiz ayrıca Fashion TV'de de röportaj vermiştir. Kendisi ünlü Türk tasarımcı Arzu Karpol'un yanında Tasarım Asistanı olarak çalışmaktadır.