Mezunlar / Derya Eren, İşletme, SUNY New Paltz - İTÜ '10

"Bu programın içeriğini okur okumaz bu bölümde okumak istediğime karar verdim. İki farklı üniversiteden birden diploma alma şansı çok hoşuma gitmişti...

Böyle bir programın parçası olabildiğim için çok şanslıyım. Günümüzde başarılı olmak için fark yaratmamız gerektiğine inanıyorum ve bu program bana bu konuda çok yardımcı oldu. Edindiğim tecrübeler pahabiçilmezler.

Ayrıca bu program bana eğitimim dışında dünyanın farklı ülkelerinden değerli arkadaşlar da sundu."

The State University Of New York Türkiye Ofisi Büyükdere Cad. Kırgülü Sok. Metrocity D Blok Kat: 4 Levent İstanbul / TURKIYE 34330, T: +90 212 319 1838-39, suny@suny.edu.tr