Mezunlar / Yusa Hakan Battal, İnşaat Mühendisliği, University at Buffalo - İTÜ '12

Buffalo Üniversitesi'nde okumanın Türk öğrencilere iyi bir eğitim, iyi bir gelecek kazındırmaktan çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Buffalo Üniversitesi'nde okurken alanında uzman hocaların liderliğinde, dünyanın çeşitli ülke ve kültürlerinden seçilerek gelen mühendis adaylarıyla birlikte okuma şansı buldum ve yeni bakış açıları ve farklı kültürle ile çok yönlü düşünmeyi, oluşan problemlere karşı hızlı ve işlevsel çözümlere nasıl ulaşabileceğimi öğrendim.

Uluslararası Ortak Lisans Programları (UOLP) oldukça yoğun bir program olmasına karşın, Buffalo’da ve İTÜ’de alınan eğitimin kalitesi ve kazandırdığı benzersiz tecrübelerle önünüze geniş fırsatlar sunan bir program. Buffalo Üniversitesi'nde inşaat mühendisliğini bitirdikten sonra yine aynı okulda endüstri mühendisliğinde master yaptıktan sonra okul bitmeden Amerika’nın en büyük inşaat firmalarından biri olan Kiewit Corporation ‘da ise başladım.

Aday öğrenciler ve aileleri bu programa gözü kapalı güvenebilirler.