Mezunlar / Osman Erol Saraydere, İşletme, SUNY New Paltz - İzmir Ekonomi Üniversitesi '11

“Global dünyada ki başarı şansımı yükseltmek amacıyla çift diploma programına kayıt olmaya karar verdim. İnanıyorum ki bu karar sayesinde iş pazarında rekabet üstünlüğü kazanacağım.Çift diploma programı, sınırlı sayıda öğrenciye 4 yıllık bir eğitim ile iki üniversiteden iki farklı diploma alma fırsatı sunuyor.

New York şehrine sadece bir saat uzaklıkta olan New Paltz'da okumak benim için çok heyecan verici bir deneyimdi. Daha da önemlisi, farklı öğretim teknikleri uygulayan profesörler ile çalışma fırsatı buldum. Çift diploma programının bir parçası olmak eşsiz bir fırsattır.”

The State University Of New York Türkiye Ofisi Büyükdere Cad. Kırgülü Sok. Metrocity D Blok Kat: 4 Levent İstanbul / TURKIYE 34330, T: +90 212 319 1838-39, suny@suny.edu.tr