Mezunlar / Nebi Aydın,Bilişim Sistemleri Mühendisliği,Binghamton Üniversitesi- İTÜ'17

Lise öğrenimim sonrasi abimin tavsiyesiyle İTÜ-Binghamton ortak programı olan "Bilisim Sistemleri Mühendisliği" eğitimime başladım. Her saniyesi dolu dolu olan program hem akademik hem de sosyo-kültürel olarak bana bir çok şey kattı. Her iki ülkenin eğitimini ve yaşantısını sentezleyip, vizyonumu genişletme firsatım oldu. Programdaki son senemde bir adet makalede ortak-yazar olarak bulundum. Fakülteden ‘marshal’ titresiyle mezun oldum. Ve şuanda da Binghamton Üniversitesi’nde araştırma görevlisi aynı zamanda yüksek lisans öğrencisi olarak akademik hayatıma devam ediyorum.