Mezunlar / Nebi Aydın,Bilişim Sistemleri Mühendisliği,Binghamton Üniversitesi- İTÜ'17

Lise öğrenimim sonrasi abimin tavsiyesiyle İTÜ-Binghamton ortak programı olan "Bilisim Sistemleri Mühendisliği" eğitimime başladım. Her saniyesi dolu dolu olan program hem akademik hem de sosyo-kültürel olarak bana bir çok şey kattı. Her iki ülkenin eğitimini ve yaşantısını sentezleyip, vizyonumu genişletme firsatım oldu. Programdaki son senemde bir adet makalede ortak-yazar olarak bulundum. Fakülteden ‘marshal’ titresiyle mezun oldum. Ve şuanda da Binghamton Üniversitesi’nde araştırma görevlisi aynı zamanda yüksek lisans öğrencisi olarak akademik hayatıma devam ediyorum.

The State University Of New York Türkiye Ofisi Büyükdere Cad. Kırgülü Sok. Metrocity D Blok Kat: 4 Levent İstanbul / TURKIYE 34330, T: +90 212 319 1838-39, suny@suny.edu.tr