Haberler ve Duyurular

Haberler ve Duyurular / Şişli Belediyesi ile SUNY Albany Üniversitesi arasında anlaşma imzalandı!

Şişli Belediyesi ile SUNY Albany Üniversitesi Global Sağlık ve İnsan Hakları Enstitüsü arasında HIV(İnsan Bağışıklık Yetmezlik Virüsü) ve AIDS’e karşı iki yıl boyunca sürecek olan işbirliği anlaşması yapıldı.

Belediye binasında düzenlenen imza törenine Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, SUNY Albany Üniversitesi Global Sağlık ve İnsan Hakları Enstitüsü Müdürü Dr. Arash Alaei, Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Ofisi Başkanı Dr. Pavel Ursu, Sağlık Bakanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Genel Müdürü Emel Özdemir Şahin, Dünya Nüfus Fonu Türkiye Temsilciliği’nden Dr. Gökhan Yıldırımkaya ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Tören, HIV(İnsan Bağışıklık Yetmezlik Virüsü) ve AIDS hastalığı, hastalığın tanısı, tedavi yöntemi ve bulaşma yolları hakkında bilgi verilmesiyle başladı. Ardından işbirliği imzalarının atıldığı törende SUNY Albany Üniversitesi temsilcilerinin sunumları yapıldı.