İşletme / Anadolu Üniversitesi - SUNY Empire State College

Amerika'daki Üniversite
:
SUNY Empire State College

Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve New York Eyalet Üniversitesi’ne (SUNY) bağlı Empire State College ile ortak yürütülen bir çift diploma programıdır ve 2010 yılından itibaren öğrenci almaktadır. Bu programın tamamı Türkiye'de verilmektedir. Öğrenciler en fazla iki ders almak koşulu ile isteğe bağlı olarak yaz okulu programına Amerika’da katılabilir. Program kapsamında yer alan dersler yüzyüze olarak Anadolu Üniversitesi ve SUNY, Empire State College öğretim üyeleri tarafından yürütülecektir. Derslerin bir kısmı e-öğrenme yöntemi ile desteklenecek olup, öğrencilerin bilgisayar ve internet kullanma becerilerini geliştirme amacına yöneliktir. Programın sonunda öğrenciler her iki üniversiteden de diploma almaya hak kazanır.

Programın süresi 4 yıldır ve eğitim dili İngilizce’dir. Bu programa başlayabilmek için öğrencilerin IBT üzerinden minimum 74 (veya kabul edilen başka bir uluslararası İngilizce seviye tespit sınavından eşdeğer bir puan) alması gerekmektedir.  Eğer yeterli skor alınamazsa öğrenciler Anadolu Üniversitesi’nde hazırlık eğitimi almak zorundalar. Yeterli TOEFL puanını almak için öğrencilere iki yıl süre verilir.

Öğrenciler Anadolu Üniversitesi’ne ücretleri TL ve Dolar cinsinden Kayıtlı öğrenciler eğitimlerini  Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde alacaklardır.

Bu program hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Tüm Programlar