Mezunlar / Hatice Hilal Aktoprak, Tekstil Geliştirme ve Pazarlama, Fashion Institute of Technology - İTÜ '10

Eski mezunlardan biri olarak İTÜ –FIT ortak programı ile tanişmam aslında tamamen tesadüf oldu. Üniversite seçimleri sırasında tanıştığım program kordinatölerinin verdiği bilgiler İTÜ’ lü olmak ve eş zamanla Amerika’dan mezun olmamı sağladı. Aslında hayal gibi gözüken ve bir çok fırsat kapısını aralayan bir programdan mezun olabilmek çok büyük bir şans.

İTÜ gibi köklü bir üniversiteden , kaliteli ve kapsamlı bir eğitim alarak ve aynı zamandaAmerika’da eğitimi tamamlayıp 2 ayrı heycanı yaşamak ve  iki ayrıdeneyimi özgeçmişinizde barındırmak günümüz dünyasında kayda değer bir farklılık yaratmakta.

Sadece aldığımız eğitimle değil, yurtdışında da edindiğimiz tecrübe, kültür ve yaşam biçimi ile bir çok deneyimi daha öğrenci aşamasında edinebilme fırsatı yakalamış bulunuyorum. Geriye dönüp baktığımda farklı birşeyler yapmış olduğumu biliyorum. Bu programı seçtiğim için hiç bir zaman pişman olmayacağım. Sizler desıradanlıktan vazgeçip macera dolu bir geçmişe sahip olmak istiyorsanız , hiç terredüt etmeden bu programı seçmenizi tavsiye ederim ve size eğitim hayatınızda başarılar dilerim!