Aday Öğrenciler

Aday Öğrenciler / Yüksek Lisans ve Doktora Programları

SUNY kampüsleri yüzlerce yüksek lisans ve doktora programı sunmaktadır. SUNY’nin sunduğu tüm programları ya da aradığınız programın hangi kampüste sunulduğunu görmek için SUNY Lisansüstü Program Arama sayfasını ziyaret edin.

Eğer online bir lisansüstü programı ya da kursu arıyorsanız lütfen OPEN SUNY’i ziyaret edin. Burada tüm online program listesini bulabilirsiniz.

İşletme Yüksek Lisans Programı mı arıyorsunuz? SUNY MBA programları Türk öğrenciler tarafından en çok aranılan programlardan biridir. SUNY kampüslerinde sunulan MBA program listesini görmek için buraya tıklayınız.

Başvurunuz esnasında kullanabileceğiniz bir zaman çizelgesi için tıklayın

Eğer size daha fazla yardımcı olmamızı isterseniz lütfen bize ulaşın.