Mevcut Öğrenciler

Mevcut Öğrenciler / SEVİS Ödemesi ile ilgili bilgi

Bazı internet sağlayıcılarından kaynaklanan sorunlar dolayısıyla www.fmjfee.com sitesine erişemeyen öğrencilerimize başka bilgisayarlardan denemelerini tavsiye ediyoruz. Eğer sayfaya erişim sorununuz devam ederse SEVIS ücretini Western Union Quick Payment yöntemi bulunan Western Union acentaları vasıtasıyla gerçekleştirebilirsiniz.Western Union ile ödeme konusunda daha ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz:

Okul Kodu ve SEVIS Numarası ile birlikte Örnek I-20 Belgesi

Western Union Quick Pay Form Örneği