Haberler ve Duyurular

Haberler ve Duyurular / SUNY Yönetim Kurulu’ndan ABD Başkanı Trump’ın Vize yasağına ilişkin açıklama...

SUNY sistemi içerisindeki üniversitelerin tüm rektörleri ile Albany'de düzenlenen toplantıda, SUNY Yönetim Kurulu Başkanı H. Carl McCall kendi adına ve CUNY Müttefikler Kurulu Başkanı William C. Thompson, Jr. adına şu ifadeyi paylaştı:

“Yönetim Kurulu Başkanları olarak biz, ABD Başkanı Trump'ın yakın zamanda yürüttüğü ve "terör tehditi" içeren yedi ülkenin vatandaşları için Birleşik Devletler'e girmelerini yasaklama girişimini kınıyoruz ve karşı çıkıyoruz”.  Bu durum, ülkemizin temel ideallerine zıt düşmekle kalmıyor aynı zamanda Amerikan yüksek öğreniminin değerlerini de zayıflatıyor ve bir ulus olarak ekonomik ilerlememizi de tehdit ediyor.

Detaylar: http://blog.suny.edu/2017/02/taking-a-stand-against-president-trumps-executive-order/