Haberler ve Duyurular

Haberler ve Duyurular / SUNY'de Uluslararası Eğitimden sorumlu Sally Crimmins Villela Rektörleri ziyaret etti

SUNY Global Ofisinden üst düzey yetkili Sally Crimmins Villela ( Assistant Vice Chancellor), SUNY Türkiye Ofisi Program Direktörü Büşra Cebeci eşliğinde 12-15 Aralık 2016 tarihleri arasında Türkiye’deki partner kampüsleri ziyaret etti.

Ziyareti boyunca, Sally Crimmins Villela, partner üniversitelerdeki çift diploma program koordinatörleri ve yetkilileri ile görüşerek, mevcut programları geliştirmek, iki ülke arasında hem öğrenci değişimi sayılarını artırmanın hem de fakülte üyelerinin değişimini çoğaltmanın yolları üzerine fikir alışverişi yaptı. Buna ek olarak, Crimmins Villela İstanbul Teknik Ünivesitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi,Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin yeni rektörleri ve rektör yardımcıları ile Anadolu Üniversitesi rektörü ile görüşme fırsatı buldu.

Crimmins Villela, SUNY adına, son dönemlerde İstanbul’da yaşanan terör saldırılarına ilişkin tüm rektörlere ve çalışma arkadaşlarına taziyelerini sunarak Türkiye’nin içinde bulunduğu durum için derin üzüntülerini paylaştı. “ Uzun süreli bir işbirliğine sahip partner kurumlar olarak, mevcut olan önemli çalışmalarımızı, akademik işbirliğimizi geliştirerek ve genişleterek sürdürmek arzusundayız” şeklinde konuştu.